Varegrupper  
 
Category Baby- og Børnetøj
Category Bøger
Category Børnetøj drenge Økologisk
Category Børnetøj piger Økologisk
Category Demeter (Biodynamisk dyrket)
Category Dyremad & tilskud
Category Fair Trade
Category Fast lav pris
Category For børn
Category For Kvinder
Category For Mænd
Category Fødevarer
Category Fønix musik og film
Category Gavekort
Category Glutenfri
Category Homøpatiske lægemidler
Category Julevarer
Category Kosttilskud
Category Kosttilskudsolier
  Category Eye Q
  Category Fiskeolie - Omega-3
  Category Krill Olie
  Category Kæmpenatlys - GLA - Omega 3
  Category Levertran
  Category Olieblandinger - Omega 3-6-7
Category Krystaller
Category Køkken og rengøringsprodukter
Category Mineraler
Category Multivitaminer
Category Naturlægemidler
Category Nonfood
Category Plejeartikler
Category Røgelse
Category Saltkrystal lamper
Category Sten og krystaller
Category Stærke Vitaminer & Mineraler
Category Te & Urter
Category Tilbud
Category Vegansk
Category Vin & Cava
Category Vitaminer
 
     
  Producenter  
 
 
     
       
 
 
 
OmniKrill
OmniKrill
Indhold: 120 kapsler
Vejl.uds. pris 359,00 kr
Ny bedre kapsel. Gavnlig for hjernen, hjertet og synet.
Enhed.: 120 kap.
Varenr.: H16617
Producent.: Biosym A/S
Pris DKK 279,00 
 
 

OmniKrill indeholder krill-olie af bedste kvalitet fra den antarktiske Krill
Ingredienser: 100% neptune krill-olie fra krebsdyret antarktisk lyskrebs (Euphausia suberba).
Kapsel: fiskegelatine, vand. OBS: Bør ikke indtages ved skaldyrsallergi.
 Anbefalet: dagsdosis voksne samt børn fra 11 år og derover: 1-2 kapsler.

Indhold pr. dagsdosis
1 kapsel
2 kapsler
100% Neptune Krill-olie (NKO)
500 mg
1000 mg
Fedtsyreindhold


Marine fosfolipider
210 mg
420 mg
Omega-3 fedtsyrer
150 mg
300 mg
-Heraf EPA
75 mg
150 mg
-Heraf DHA
45 mg
90 mg
Astaxanthin (antioxidant)
500 ug
1000 ug
Cholin
28 mg
56 mg

Olien har sin oprindelse i havet omkring Antarktis - verdens reneste farvande - hvor krill, også kaldet lyskrebs, lever i store kolonier. Olien tilfører kroppen de sunde Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i en ny form - nemlig som Omega-3 fosfolipider, da disse er sammensat af Omega-3 fedtsyrer og fosfolipider.
EPA og DHA er essentielle fedtsyrer forstået på den måde, at de skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.
OmniKrill er det første præparat i Danmark med denne nye generation af Omega-3 fedtsyrer. Olien er den ægte, originale NKO krill-olie, der optages bedst af alle krill-olier, og som fra naturens hånd bærer denne helt nye type Omega-3 i sig samt antioxidanter.
Smager ikke af fisk og giver ikke "opstød".

OmniKrill er optimeret i foråret 2015. I den nye variant tilfører vi lidt mere af den fantastiske NKO® krill-olie i hver kapsel, fra 400 mg til 500 mg. Det giver et lidt højere indhold af de vigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA samt de marine fosfolipider. Indholdet af antioxidanten Astaxanthin er fortsat imponerende højt, med hele 500 µg pr. kapsel. Som noget nyt deklarerer vi også indholdet af det essentielle næringsstof Cholin, der forekommer naturligt i krill-olien.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU: Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn.
kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost


Helsekostbutikkerne har kåret OmniKrill som Årets Helsekostprodukt 2011

Den fantastiske krill

Det gavnlige indhold i krill-olie hænger bl.a. sammen med, at krill''en har en helt særlig fedtsyresammensætning. Den har i sig en meget høj koncentration af langkædede Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) i form af Omega-3 fosfolipider, og denne fedtsyresammensætning er baggrunden for krill''ens fantastiske evne til at overleve i de barske, antarktiske farvande. Omega-3 fosfolipiderne gør nemlig krill''ens celler meget smidige, selv ved de iskolde temperaturer i det antarktiske vand, og denne smidighed er nødvendig for alle celler for at kunne fungere optimalt - også menneskers.

Smidigheden af vores celler afspejles i høj grad af, hvilke fedtsyrer vi får gennem vores kost. Krill''en lever udelukkende af alger, som har et højt indhold af umættede Omega-3 fedtsyrer, og derfor er krill''ens celler i stand til at forblive smidige, også i det antarktiske ishav. Denne gavnlige virkning af Omega-3 på krill''ens celler kan mennesker få del i ved at indtage krill-olie. Menneskets celler består i høj grad af fosfolipider, og det er netop på celleniveau, at fedtsyrerne har deres virkning.

Hjertet, hjernen og synet

De langkædede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA bidrager til, at hjertet fungerer normalt. Studier blandt raske mennesker har vist, at denne gavnlige effekt på hjertet afhænger af dosis. Denne effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA (i alt). Desuden bidrager DHA til at vedligeholde et normalt syn og en normal funktion af hjernen. Disse gavnlige effekter opnås ved et dagsindtag på 250 mg DHA. Omega-3 fedtsyren DHA, den mest almindelige fedtsyre i menneskets hjerne, udgør 20 % af alle de fedtsyrer, der findes i hjernen.

Original krill-olie

OmniKrill indeholder den originale NKO® (Neptune Krill Oil), der på flere punkter skiller sig ud i forhold til andre præparater med krill-olie:

" olien er skånsomt fremstillet igennem en såkaldt kold-vakuum proces, som bevirker at de naturlige stoffer der findes i krill-olien fra naturens hånd bevares. Særligt EPA og DHA bevares i deres oprindelige og naturlige forhold. Lige så vigtigt bevares de naturligt forekommende fedtopløselige ingredienser såsom den kraftige antioxidant Astaxanthin og vitaminerne A, D og E. Dermed svarer olien mest muligt til den naturligt forekommende olie i frit svømmende, arktisk krill.
" studier indikerer, at den optages bedre end andre præparater med krill-olie
" har det højeste indhold af antioxidanten Astaxanthin - op til 7 gange højere end andre krill-olier. Dette høje indhold skyldes den skånsomme fremstillingsmetode af NKO®, og der er ikke tilsat Astaxanthin i forbindelse med fremstilling af olien.
" har været testet i en række, veldesignede kliniske studier på mennesker, som bekræfter en gavnlig virkning og effektiv optagelighed.

Den røde olie - naturligt stabil

Det er stoffet Astaxanthin (antioxidant), der giver krill-olien den karakteristiske røde farve, som vi også kender fra mange fisk og skaldyr såsom laks, rejer og hummer. Astaxanthin fra krill er dog helt unik, fordi den naturligt findes i en 100 % esterificeret form, som gør, at den optages direkte i kroppen. Astaxanthin er i familie med det rødlige beta-caroten, der findes i gulerødder, og lycopen, der findes i tomater.
Krill-olien i OmniKrill udvindes ved en særlig, patenteret proces, som er meget skånsom og bevirker, at denne krill-olie har et langt højere indhold af f.eks. Astaxanthin end andre krill-olier. To kapsler OmniKrill indeholder således omkring 1000 ¼g Astaxanthin.
Almindelig fiskeolie tilsættes normalt antioxidanter, f.eks. i form af E-vitamin, for at undgå harskning, men dette er ikke nødvendigt i krill-olie. Astaxanthin er en naturlig antioxidant, der gør olien stabil og beskytter mod harskning.

Krill-olie i forhold til fiskeolie

Krill-olie adskiller sig fra almindelig fiskeolie på især to områder. Først og fremmest er en stor del af Omega-3 fedtsyrerne i krill-olie bundet til fosfolipider, hvor almindelig fiskeolie indeholder Omega-3 fedtsyrer bundet til triglycerider.
Den nyeste forskning i Omega-3 har vist en særlig gavnlig effekt, når det indtages i form af krill-oliens Omega-3 fosfolipider. Gevinsten ved Omega-3 fosfolipider er, at de er både vand- og fedtopløselige, og derfor kan kroppen optage dem direkte fra tarmen og udnytte dem langt bedre og hurtigere end Omega-3 triglycerider. Omega-3 bundet i triglycerider - som i almindelig fiskeolie - er kun fedtopløselige, og derfor er optagelsen langt mere kompliceret og afhængig af enzymer i maven og tarmen. Studier bekræfter, at krill-olien i OmniKrill optages op til 50 % bedre end almindelig fiskeolie.
Desuden er det i form af Omega-3 fosfolipider, at Omega-3 (EPA og DHA) har den bedste effekt i kroppen. Det hænger sammen med, at fosfolipider er en væsentlig bestanddel af kroppens celler, og tilførslen af krill-oliens Omega-3 fosfolipider er på den baggrund gavnlig for vedligeholdelsen af kroppens mange celler.
Den anden store forskel mellem krill-olie og fiskeolie er indholdet af naturlige antioxidanter. Krill-olie har som nævnt, i modsætning til fiskeolie, et naturligt højt indhold af antioxidanter, der beskytter olien mod iltning og harskning. Dette indhold betyder også, at krill-olie har en antioxidativ effekt, der er 47 gange større end almindelig fiskeolie. Det er især takket være indholdet af antioxidanten Astaxanthin.

Bæredygtighed


Krill er en vigtig bestanddel af det antarktiske økosystem. En krill vejer op til to gram og kan blive mellem fem og ti år gammel. De antarktiske krill vejer samlet set omkring 400 millioner tons og er dermed det mest udbredte dyr i verden målt efter vægt.
Den internationale organisation Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR) overvåger fangsten af krill for at sikre, at der opretholdes en bæredygtig bestand af de antarktiske krill. Organisationens overvågning sikrer, at kun en forsvindende lille andel af bestanden benyttes til fremstilling af krill-olie, samt at de dyr, som lever af krill, ikke berøres af fiskeriet. Man kan læse mere om organisationen på www.ccamlr.org.
OmniKrill er desuden certificeret ved Friend of the Sea - en ledende international certificeringsorganisation for produkter baseret på bæredygtigt fiskeri. OmniKrill opfylder således organisationens bæredygtighedskriterier.

Sikkerhed og kvalitet

Biosym var et af de første firmaer, som introducerede fiskeolie på det danske marked tilbage i 1980''erne. Vi har derfor meget stor ekspertise m.h.t. udvælgelse, sammensætning, fremstilling og ikke mindst kvalitetssikring af marine olier, og OmniKrill er derfor lig med sikkerhed og kvalitet.

Den skånsomme fremstillingsmetode, hvor krill-oliens naturlige egenskaber bevares, kontakt med atmosfærens ilt undgås, og oliens høje indhold af naturlige antioxidanter giver en meget stabil olie, som er bedre beskyttet imod harskning end almindelig fiskeolie. Tilstedeværelsen af fosfolipider og den kraftige antioxidant Astaxanthin i rigelige mængder har en beskyttende og stabiliserende effekt på fedtsyrerne i krill-olien. Dette, samt den skånsomme håndtering af olien under fremstilling, er forklaringen på, at OmniKrill har usædvanligt flotte renhedstal  det såkaldte Totoxtal.

BID IKKE I DEM, MEN SLUG DEM HELE - AF FLERE ÅRSAGER:

" Ren, naturlig Krill-olie har fra naturens hånd en meget karakteristisk, kraftig, fiske-reje-agtig lugt og smag (krillolie stammer fra krill, som er en lille krebs, der høstes i Antarktis  et af verdens reneste farvande.)
" Udover primær beskyttelse af fedtsyrerne imod iltning er dette årsagen til, at olien i OmniKrill forefindes i kapselform, fremfor på flaske i flydende form.
Denne karakteristiske lugt og smag bør ikke forveksles med harskhed. Biosyms OmniKrill ikke harsk, men er en af de reneste i verden, typisk renere end traditionel fiskeolie og OmniKrill har imponerende renhedstal. Se mere nedenfor.

BIOSYM PURE - RENHEDSANALYSE AF OMEGA 3-6-7-9 PRÆPARATER

Biosym indestår til enhver tid for kvaliteten og renheden af vore præparater, og vi giver nu dig som bruger mulighed for selv at se renhedsanalyserne for det fedtsyrepræparat du står med i hånden.
Analyserne udføres rutinemæssigt af et velrenommeret, uafhængigt dansk laboratorium, og offentliggøres her på siden.
Biosym har nemlig som de første indenfor branchen i Danmark lanceret et kvalitetsmærke på vores marine- og plantebaserede Omega-3-6-7-9 præparater.
Vi kalder det Biosym Pure®.

Kostråd fra fødevarestyrelsen

EPA og DHA er som nævnt essentielle fedtsyrer, der skal tilføres kroppen, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.
Den eneste måde, man via kosten kan få tilstrækkeligt Omega-3 på, er ved at spise fisk, da de langkædede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA kun findes i fiskeprodukter. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser fisk 2 gange om ugen til dit hovedmåltid eller en gang om ugen til dit hovedmåltid og næsten hver dag som pålæg. Variér gerne mellem fede fisk, f.eks. laks, sild og makrel, og magre fisk, f.eks. torsk, tun og rødspætte. I løbet af en uge skal man have 200-300 g fisk.Krill-olie udgør et godt supplement til dit daglige eller ugentlige indtag af fisk.

 

 
  Indkøbskurv
flere
 
0 vare
 
     
  Nyheder
flere
 
Rav og rosenkvarts armbånd til børn 14 cm
Rav og rosenkvarts armbånd til børn 14 cm
DKK 79,00 
Kalium Berthelsen
Kalium Berthelsen
DKK 169,00 
KalkBalance+ m. kalk,mag,D3,K2
KalkBalance+ m. kalk,mag,D3,K2
DKK 269,00 
 
     
  Tilbud
flere
 
Rawbite peanut Ø glutenfri rawfoodbar
Rawbite peanut Ø glutenfri rawfoodbar
DKK 20,00 
DKK 16,68 
 
 
     
  Bestsellers  
 
01.OmniKrill
02.OmniKrill
 
     
  Facebook  
 
 
     
  Youtube Video  
 
01.Chili Klaus og Bubber