Varegrupper  
 
Category Baby- og Børnetøj
Category Bøger
Category Børnetøj drenge Økologisk
Category Børnetøj piger Økologisk
Category Demeter (Biodynamisk dyrket)
Category Dyremad & tilskud
Category Fair Trade
Category Fast lav pris
Category For børn
Category For Kvinder
Category For Mænd
Category Fødevarer
Category Fønix musik og film
Category Gavekort
Category Glutenfri
Category Homøpatiske lægemidler
Category Julevarer
Category Kosttilskud
Category Kosttilskudsolier
Category Krystaller
Category Køkken og rengøringsprodukter
Category Mineraler
  Category Calcium & Magnesium
  Category Chrom
  Category Jern
  Category Jod & kalium
  Category Kalk + D vitamin
  Category Kisel - silicium
  Category Kobber & Mangan
  Category Magnesium
  Category Mineralkombinationer
  Category Selen
  Category Zink
Category Multivitaminer
Category Naturlægemidler
Category Nonfood
Category Plejeartikler
Category Røgelse
Category Saltkrystal lamper
Category Sten og krystaller
Category Stærke Vitaminer & Mineraler
Category Te & Urter
Category Tilbud
Category Vegansk
Category Vin & Cava
Category Vitaminer
 
     
  Producenter  
 
 
     
       
 
 
 
Osteoform m. calcium, 
Osteoform m. calcium, 
Indhold: 360 tab.
Enhed.: 360 tab.
Varenr.: H16606
Producent.: Biosym A/S
Pris DKK 239,00 
Her & nu tilbudspris
DKK 229,00 
 
 

Kombinationspræparat Osteoform

- Indeholder Calcium og Magnesium, der indgår i opbygningen af stærke og sunde knogler
- Indeholder D-vitamin, der bidrager til opretholdelsen af normale knogler
- Tilfører kroppen letoptageligt Calcium, Magnesium og D-vitamin i de rette doser.

Osteoform er et unikt kombinationspræparat, der tilfører kroppen 400 mg Calcium, 200 mg Magnesium og 20 µg D-vitamin pr. dagsdosis.

En konstant, tilstrækkelig tilførsel af Calcium, Magnesium og D-vitamin har afgørende betydning for udvikling og vedligeholdelse af knoglerne. Biosym har derfor kombineret disse tre vigtige næringsstoffer i Osteoform - som dermed sørger for det nødvendige tilskud af Calcium og Magnesium samt et ekstra højt tilskud af D-vitamin.

 

En særlig kombination af letoptagelige calcium- og magnesiumforbindelser
Osteoform indeholder en særlig kombination af letoptagelige calcium- og magnesiumforbindelser (citrat/carbonat/oxid). Denne kombination er vigtig, fordi citratdelen og oxiddelen (Magnesium) har en høj optagelse i kroppen(biotilgængelighed), hvorimod carbonatdelen er den kilde, som har det største, naturlige indhold af henholdsvis Calcium og Magnesium. Kombinationen sikrer dermed, at mineralerne optages godt - uanset alder og mavesyreniveau.

Den øgede biotilgængelighed opstår ved, at de forskellige ligander (bindinger som f.eks. citrat, oxid eller carbonat) optages ved forskellige pH-værdier. Mave-tarmsystemets pH-værdier varierer hele vejen ned gennem fordøjelsessystemet, og derfor optages citrat, oxid og carbonat forskellige steder i fordøjelsessystemet, nemlig der hvor pH-værdien er optimal for den enkelte ligand.

I praksis betyder dette, at kombinationen af de tre ligander i Osteoform har en langt større optagelighedsflade til sin rådighed igennem fordøjelsessystemet, end hvis der kun var anvendt en enkelt kilde. Resultatet er, at mængden af Calcium og Magnesium, der optages af organismen, er større, end hvis liganderne havde været anvendt enkeltvis.

Calcium- og magnesiumkilderne, der indgår i Osteoform, er alle kendt for at styrke knogler og tænder.

 

Gavnligt Calcium og Magnesium
Tilførsel af Calcium støtter vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, fordi Calcium er en vigtig bestanddel af knogler og tænder.

Tilførsel af Magnesium er også vigtig for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, fordi Magnesium indgår i opbygningen af disse. Mere end halvdelen af kroppens Magnesium findes i knoglerne. Den anden halvdel findes bl.a. i musklerne og hjertet, og det er velkendt, at Magnesium spiller en rolle, når vores muskler arbejder.

Magnesium påvirker aktiviteten af flere end 300 enzymer i kroppen og har derigennem betydning for en lang række af kroppens funktioner. De pågældende enzymer er involveret i en lang række livsvigtige processer, og flere af disse processer aktiveres ikke, hvis ikke der er tilstrækkelig Magnesium tilstede i kroppen.

Magnesium spiller også en vigtig rolle for kroppens calciumstatus. Det hænger sammen med, at Magnesium har en vigtig regulerende effekt på cellernes - og specielt knoglecellernes - evne til at optage Calcium. Tilstedeværelsen af en tilstrækkelig mængde Magnesium i kroppen sikrer ganske enkelt, at Calcium deponeres de rette steder, herunder i knoglernes celler, og derfor bør man altid - hvis man tager et tilskud af Calcium - også tilføre kroppen Magnesium. Det opnås let ved at indtage Osteoform, der indeholder både Calcium og Magnesium.

 

Højt indhold af D-vitamin
Osteoform har derudover et højt indhold af D-vitamin. D-vitamin er vigtigt for udvikling af knogler og for styrken af knoglerne livet igennem. Det hænger sammen med, at D-vitamin øger optagelsen af det Calcium, vi indtager med kosten, og Calcium udgør som nævnt en vigtig bestanddel af knoglerne. Ved øget optagelse af Calcium, styrkes knoglerne.

Der har i de senere år været øget fokus på D-vitamin, og den nyeste forskning har fastslået, at vitaminet har flere effekter, end man hidtil har troet. Blandt forskere vurderes behovet for D-vitamin i dag at være højere end tidligere antaget. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at visse befolkningsgrupper, bl.a. gravide, ældre og personer der klæder sig tildækket året rundt, tager et tilskud af D-vitamin.

 

Andre næringsstoffer er vigtige
Når det handler om knoglernes sundhed er der alt for ofte udelukkende fokus på Calcium og D-vitamin og disses betydning for opbygningen af knoglernes mineraldel. Knoglernes bindevæv, også kaldet den organiske matrix, er ikke i fokus, til trods for at denne del er ligeså vigtig. De vitaminer og mineraler, som genopbygger knoglernes organiske del, er mindst lige så betydningsfulde for knoglernes sundhed som Calcium, Magnesium og D-vitamin.

Knoglernes organiske matrix består bl.a. af proteiner, som binder Calcium og Fosfor i knoglevævet, og hvis disse proteiner mangler, nytter det ikke at tilføre Calcium i store mængder. Ved at kombinere Calcium og D-vitamin med andre mineraler og vitaminer, som genopbygger knoglernes organiske matrix - inkl. proteindelen - sikres det, at Calcium bindes effektivt i knoglerne.

Disse andre næringsstoffer, som medvirker til at genopbygge den organiske matrix er C-vitamin, Zink og Mangan. C-vitamin medvirker til en normal funktion af knoglerne via dets rolle som co-enzym, Zink indgår som en strukturel del af knoglerne, og Mangan støtter vedligeholdelsen af normale knogler via forskellige enzymer, som er vigtige for dannelsen af knoglevæv. Disse næringsstoffer indgår alle i Omnimin og OmniX.

Knoglerne styrkes desuden igennem motion og sund levevis.

 

Biosym TV-spot om Knoglepakken m/Omnimin, Osteoform og EPA-GLA+ er lagt ud på YouTube.

 

 

To tabletter indeholder

400 mg Calcium (Citrat/Carbonat)
Ved at kombinere disse kilder i Osteoform opstår synergieffekt, hvilket sikrer optimal optagelse i kroppen.

200 mg Magnesium (Citrat/Carbonat/Oxid)
Ved at kombinere disse kilder i Osteoform opstår synergieffekt, hvilket sikrer optimal optagelse i kroppen.

20 µg D-vitamin (Cholecalciferol)
D-vitamin øger optagelsen af calcium i tarmen og fremmer også optagelsen af magnesium og fosfor. D-vitamin kendes også som solvitaminet, da vi selv kan danne D-vitamin i huden, når vi udsættes for solens UVB-stråler eller kunstigt lys med samme strålespektrum.

Det naturlige D-vitamin, der er anvendt i Osteoform, er fremstillet ved, at fedtsyren lanolin fra fåruld bestråles med ultraviolette stråler i samme blå spektrum som solens. Derved dannes det gavnlige D3-vitamin på samme måde som i huden, når vi udsættes for solens stråler.


Normal dosering
2 tabletter daglig 
  Indkøbskurv
flere
 
0 vare
 
     
  Nyheder
flere
 
Guds apotek. Vejen til naturlig sundhed af Mandy Zhu
Guds apotek. Vejen til naturlig sundhed af Mandy Zhu
DKK 199,95 
Chili Rawit økologisk
Chili Rawit økologisk
DKK 17,50 
Lotus stage Green til fyrfadslys.
Lotus stage Green til fyrfadslys.
DKK 49,00 
 
     
  Tilbud
flere
 

Smørepålæg med Mango-karry økologisk vegansk
DKK 26,75 
DKK 24,08 
 
 
     
  Bestsellers  
 
01.Cal-Mag citrat  m. 25 mcg D+ 50 mcg K2
02.Magnesium +300 
03.Magnesium +300 
04.Cal-Mag 1:1 m. 25 mcg D+ 50 mcg K2
05.Calcium Magnesium Citrat m/D-vit
06.Dolomit calc, mag 400 tab
07.Mega magnesium 200 mg
08.Calcium Magnesium Citrat m/D-vit
09.Osteoform m. calcium, 
10.Calcium Magnesium Citrat m/d-vit.
 
     
  Facebook  
 
 
     
  Youtube Video  
 
01.Chili Klaus og Bubber