Varegrupper  
 
Category Baby- og Børnetøj
Category Bøger
Category Børnetøj drenge Økologisk
Category Børnetøj piger Økologisk
Category Demeter (Biodynamisk dyrket)
Category Dyremad & tilskud
Category Fair Trade
Category Fast lav pris
Category For børn
Category For Kvinder
Category For Mænd
Category Fødevarer
Category Fønix musik og film
Category Gavekort
Category Glutenfri
Category Homøpatiske lægemidler
Category Julevarer
Category Kosttilskud
Category Kosttilskudsolier
Category Krystaller
Category Køkken og rengøringsprodukter
Category Mineraler
Category Multivitaminer
Category Naturlægemidler
Category Nonfood
Category Plejeartikler
Category Røgelse
Category Saltkrystal lamper
Category Sten og krystaller
Category Stærke Vitaminer & Mineraler
Category Te & Urter
Category Tilbud
Category Vegansk
Category Vin & Cava
Category Vitaminer
  Category A-vitamin & Betacaroten
  Category B-vitamin
  Category C-vitamin & Acerola
  Category D-vitamin
  Category E-vitamin
  Category Folinsyre
  Category K-vitamin
 
     
  Producenter  
 
 
     
       
 
 
 
OmniC 500 mg stærk c-vitamin
OmniC 500 mg stærk c-vitamin
Indhold: 180 tab.
Enhed.: 180 tab.
Varenr.: H16625
Producent.: Biosym A/S
Pris DKK 169,00 
 
 

OmniC har et højt indhold af C-vitamin i form af ascorbinsyre, som er den form hvori C-vitamin forekommer i naturen. Ascorbinsyren i OmniC er kombineret med Calcium og Magnesium fra dolomit, hvorved vitaminets eventuelle syrevirkning neutraliseres, og dermed tåles bedre af personer med sarte slimhinder, uden at kvaliteten af det aktive C-vitamin reduceres.

C-vitamin er vandopløseligt, og er sandsynligvis det bedst kendte af alle vitaminer, fordi vitaminet er meget velbeskrevet og ofte omtales i litteraturen.

Historien om C-vitamin stammer tilbage til slutningen af 1700-tallet, hvor flådelægen James Lind fandt ''kuren'' til de mange skrantende sømænd i den britiske flåde. Han ordinerede dem citrus¬frugter som appelsiner og citroner. Britiske søfolk omtales helt frem til vore dage som ''Limeys'', hvilket henviser til de mange citrusfrugter, de engelske skibe i mange år måtte medbringe til deres søfolk.

At det var ascorbinsyre i citrusfrugterne, som havde den gavnlige virkning, blev først fastslået langt senere af de to forskere Szent-Györgyi og Hayworth, som i 1937 modtog nobelprisen for deres opdagelse. Der forskes stadigvæk i C-vitamin, og blandt de fantastiske virkninger af ascorbinsyre er det værd at bemærke:


Beskytter mod oxidative skader
C-vitamin er en vandopløselig antioxidant, og er en del af det antioxidative forsvar, som beskytter kroppen mod oxidative skader. Vores krop udsættes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler, der kan forårsage oxidative skader i vores krop. De frie radikaler dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, men også når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radi¬kaler og undgå oxidative skader har vi brug for et godt forråd af antioxidanter. En del af C-vitamins antioxidative virkning består i at gendanne E-vitamin, som er en fedtopløselig antioxidant.


Indgår i dannelsen af collagen
C-vitamin virker som co-enzym for tre forskellige enzymer, som indgår i dannelsen af collagen. Dvs. at disse enzymer ikke virker uden tilstedeværelse af C-vitamin. Collagen er det mest almindelige protein i kroppen og udgør ca. en tredjedel af alle proteiner. Collagen bidrager til en normal funktion af knogler, tænder, brusk, gummer, hud og blodårer.


Støtter nervesystemet
C-vitamin spiller også en vigtig rolle som co-enzym i biosyntesen af adrenalin og nor-adrenalin. Derigennem medvirker C-vitamin til at nervesystemet fungerer normalt, og at normale psykologiske funktioner opretholdes.


Styrker immunforsvaret
C-vitamin bidrager til at immunforsvaret fungerer normalt. Bl.a. ses ændringer i forskellige immunparametre hos personer med lav C-vitamin status. Disse ændringer genoprettes ved indtag af C-vitamin. På samme vis støtter C-vitamin vedligeholdelsen af et normalt immunforsvar under og efter intens fysisk aktivitet.


Støtter forbrændingen

En normal energiomsætning og forbrænding af de næringsstof¬fer, vi indtager med kosten afhænger bl.a. af C-vitamin, som spiller en vital rolle i dannelsen af carnitin. Carnitin er nemlig en essentiel for transporten og forbrændingen af lang¬kædede fedtsyrer i kroppen.


Reducerer træthed
C-vitamin kan medvirke til at reducere træthed og udmattelse. Træthed og udmattelse er blandt symptomerne på C-vitaminmangel, som kan mindskes ved C-vitamintilskud.

OmniC er registreret hos ''The Vegan Society''!
OmniC er registreret hos The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i OmniC som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl.
The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet ''vegansk'' og er verdens førende organisation på sit felt. Registreringen hos The Vegan Society er din garanti for, at OmniC er 100 % vegansk.


1 tablet indeholder
500 mg C-vitamin (ascorbinsyre)
120 mg Calcium (calciumcarbonat)
70 mg Magnesium (magnesiumhydroxid)


Dosering
1-2 tabletter daglig, eller højere ved specielle behov. 
  Indkøbskurv
flere
 
0 vare
 
     
  Nyheder
flere
 
Rav og  rosenkvarts  halskæde 32 cm
Rav og rosenkvarts halskæde 32 cm
DKK 125,00 
Rav og ametyst armbånd 16,5 cm
Rav og ametyst armbånd 16,5 cm
DKK 79,00 

Poppet boghvede økologisk 100g
DKK 16,75 
 
     
  Tilbud
flere
 
RawBite proteinbar Ø
RawBite proteinbar Ø
DKK 20,00 
DKK 16,68 
 
 
     
  Bestsellers  
 
01.OmniC 500 mg stærk c-vitamin
02.C-vitamin 500 mg
03.C-vitamin C500 hyben, citron 
04.C-Long 500 mg VitaCare
05.Mega C vitamin 500 mg
06.C 500 m. hyben 
07.Ester C - C vitamin 500 mg
08.Nascorbat (syreneutralt) 
 
     
  Facebook  
 
 
     
  Youtube Video  
 
01.Chili Klaus og Bubber