Varegrupper  
 
Category Bøger
Category Fast lav pris
Category Fødevarer
Category Fønix musik og film
Category Gavekort
Category Glutenfri
Category Homøpatiske lægemidler
Category Julevarer
Category Kosttilskud
  Category Aloe Vera & Noni
  Category Baldrian & humle
  Category Blodomløb
  Category Brusk, knogler & led
  Category Chlorella & Spirulina
  Category Echinacea
  Category Energi
  Category Gele Royale
  Category Ginkgo
  Category Granatæble
  Category Gurkemeje & Ingefær
  Category Hoste
  Category Hud, Hår & Negle
  Category Hvidløg
  Category Hyben
  Category Immunforsvar
  Category kolesterol sænkende
  Category Kosttilskuds te
  Category Kur
  Category Lecithin
  Category Mave & fordøjelse
  Category Mælkesyrebakterier
  Category Næse, Øjen & Øre
  Category Olivenblad
  Category Overgangsalder
  Category Perikon
  Category Pharma Nord
  Category Propolis
  Category Q 10
  Category Skønhed
  Category Superfruit kosttilskud
  Category Søvn
  Category Tranebær
  Category Udrensning
  Category Øvrige kosttilskud
Category Kosttilskudsolier
Category Krystaller
Category Køkken og rengøringsprodukter
Category Medicinsk udstyr
Category Mineraler
Category Multivitaminer
Category Naturlægemidler
Category Nonfood
Category Plejeartikler
Category Røgelse
Category Saltkrystal lamper
Category Sten og krystaller
Category Stærke Vitaminer & Mineraler
Category Te & Urter
Category Tilbud
Category Vegansk
Category Vin & Cava
Category Vitaminer
Category Fair Trade
Category For børn
Category For Kvinder
Category For Mænd
Category Baby- og Børnetøj
Category Børnetøj drenge Økologisk
Category Børnetøj piger Økologisk
Category Demeter (Biodynamisk dyrket)
Category Dyremad & tilskud
 
     
  Producenter  
 
 
     
       
 
 
 
Ginseng  G 1000 Panax  
Ginseng  G 1000 Panax  
Enhed.: 300 ml.
Varenr.: H12440
Producent.:
Pris DKK 154,95 
 
 

Ginseng G1000 eliksir 300 ml - naturlig

 

NATUR-DROGERIETS ÆGTE PANAX GINSENG 1000 mg

 

Ingredienser: Sød vin (alk. 17% vol.), vand, standardiseret højkoncentreret ginsengekstrakt G1000 fra Panax Ginseng C. A. Meyer.

 Allergener: sulfit

Anvendelse: Det er videnskabeligt bevist og testet, at Ginseng G1000 giver et højere tilskud af ginsenosider (de aktive stoffer i Ginsengrod) end noget andet Ginsengpræparat på det danske marked; hvid Ginsengrod har som lægeplante været kendt i over 4000 år som et middel, der giver ekstra energi og styrker koncentrationsevnen. Uafhængig undersøgelse i 1987 viste, at Ginseng G1000 tonikum indeholder tre gange flere virksomme ginsenosider end andre produkter.

 

Anbefalet dosis: Kapsler: 1 kapsel daglig. Ved større energiydelser 2 kapsler daglig. Tonikum: 1/2 spsk. 2 gange daglig. Dosis kan fordobles ved ønske om større ydelse af energi.

 

Dåse m. 100 kapsler & flaske m. 300 ml.

  

Domino Stalden, Klampenborg Galopbane
Att. Galoptræner Desmond Scarlett
Klampenborgvej 38
2930 Klampenborg

 

Søborg d. 19/7-98

 

Vedr. vores erfaringer med Ginseng G 1000 til væddeløbsheste

 

Efter behagelig telefonsamtale med 26 d. 27.17.98, fremsender jeg hermed et brev om galoptræner Desmond Scarlett''s erfaringer ved brug af Ginseng G 1000 til væddeløbsheste. Desmond Scarlell er galoptræner på Klampenborg galopbane på Sjælland, og har i de sidste par år anvendt Ginseng G 1000 til sine heste. Dette har givet utrolig gode resultater, og har især hjulpet vores unge hopper. Nogle af hopperne har ikke villet spise og har til dels været helt ved siden af dem selv i nogle perioder. Ginseng G 1000 har fået dem til at slappe af, spise og de har fået humøret tilbage.

 

Vi giver hestene 1 x 20 ml. dagligt, men i tilfælde af meget stressede heste får de en dosis på 2 x 20 ml. dagligt. Vi har 10 heste i stalden, så det ville være yderst hensigtsmæssigt, hvis vi kunne få fat i nogle dunke af Ginseng G 1000 til en fornuftlig pris.

 

Med venlig hilsen

 

Natascha Sundstrøm

 

Ginseng under lup gav røde ører

 

Dyre ginseng-undersøgelser afslører uhyggelig kvalitetsforskelle - forskere ønsker en varedeklaration 

 

Ginseng hører til de populære helseprodukter herhjemme. Roden har været anvendt i Østen i årtusinder til styrkelse af vitalitet og immunforsvar. 

Fra sidst i 1980''erne og frem til i dag har der kun været foretaget 2 store ginseng-undersøgelser, som omfattede alle de produkter, der forhandles af apoteker, matas og helsekostforretninger.

Den første undersøgelse blev foretaget af bladet ''Helse''. Resultatet var nedslående og gav mange fabrikanter røde ører. Derfor ønskede man ikke at offentliggøre undersøgelsen, men Patientsammenslutningen Danmark af 1985 trodsede denne afgørelse og offentliggjorde alligevel undersøgelsen, for at forbrugerne skulle kunne vælge. 

Den næste undersøgelse blev foretaget af cand. pharm. Steffen Bager og docent, dr. pharm. Steen Honoré Hansen. De analyserede 23 forskellige ginseng-produkter for deres indhold af ginsenosider (nogle af de aktive stoffer). De to forskere undersøgte ikke, hvilke virkninger ginsenosiderne har, derimod konstaterede de, at der er stor forskel i det procentvise indhold af ginsenosider i de forskellige præparater, der sælges. 

Indholdet svinger mellem 0,7 og 20,3 procent. Natur-Drogeriets ginseng-præparater - Ginseng G 1000 og Rød Ginseng - viste sig at have det højeste ginsenosid-indhold. Mange af præparaterne er desuden tilsat vitaminer og mineraler.
 
Sundhedstyrelsen har tidligere erklæret ginseng ''uskadelig'', men har ikke taget stilling til dens eventuelt helbredende virkninger. 

Selv om ginseng bruges meget i den vestlige verden, er det sjældent, at der konstateres bivirkninger. Og når det er konstateret, er det i forbindelse med et meget højt forbrug gennem længere tid. Bivirkninger kan ifølge lægelige indberetninger være søvnløshed, udslet, nervøsitet, diarré og blødninger under klimakteriet. Men der er ikke noget videnskabeligt bevis for, om det er ginseng, medicin eller kosten, der er årsagen.

 

Ginseng-undersøgelsen 1987

 

Første store seriøse ginseng- undersøgelse i Danmark. Hemmeligholdt undersøgelse afslører enorme kvalitetsforskelle mellem ginseng-præparater 

 

Den første totalundersøgelse af det danske Ginseng-marked er blevet foretaget af Dansk Miljøanalyse i Kokkedal i 1987. Undersøgelsen omfatter alle de kendte Ginseng-mærker på markedet og fastslår hvert enkelt produkts virkning.
Der er således tale om opsigtsvækkende facts, som sætter de enkelte produkter i relief. Undersøgelsen viser helt klart, at nogle af de mest opreklamerede præparater nærmest er værdiløse - her far forbrugeren i hvert fald ikke meget valuta for sine dyre Ginseng-kroner.

 

Forbruger Magasinet er kommet i besiddelse af denne undersøgelse, og vi mener i høj grad, at forbrugerne har krav på at få de oplysninger, der er kommet frem i analysen. - Derfor bringer vi disse oplysninger her i Forbrugermagasinet Social Sundhed og Samfund.

Som alle bekendt, vrimler det med alskens Ginseng-præparater i både tablet-, kapsel- og eliksirform, og mange aner sikkert ikke deres levende råd, når de skal bestemme sig for et eller andet præparat. Derfor køber man måske bare katten i sækken. Resultaterne fra Dansk Miljøanalyse fortæller, at det behøver man ikke. Forskellene er der nemlig, og de kan måles temmeligt nøjagtigt.

Et par præciserende bemærkninger: 
Dansk Miljøanalyse har i undersøgelsen bestemt i alt fire Ginsenosider, - nemlig Rbl, Rc, Rb2 og Rd. Dette svarer ifølge litteraturen til 2/3 af det samlede Ginsenosid-indhold i Panax Ginseng, C.A. Meyer. Ginsenosiderne er vigtige stoffer, for det er dem, der giver Ginsengen dens energi - og koncentrationsstyrkende egenskaber.
Panax Ginseng er den mest solgte Ginseng type på verdensmarkedet og regnes af eksperter for at være den bedste.
Forbruger Magasinet gengiver resultaterne fra den store Ginseng-undersøgelse i nedenstående tabeller.
En sammenligning af søjlerne længst til højre viser, at mærker, som der har været brugt mio. af reklamekroner på at banke ind i forbrugernes bevidsthed, falder helt igennem, mens mindre kraftigt markedsførte produkter til gengæld ligger i top!

Hvorfor skal en så vigtig undersøgelse holdes skjult? 
Hvorfor kommer denne undersøgelse - der formentligt har kostet over 100.000 kr.- ikke til forbrugernes kendskab? Den vil da ellers give den enkelte mulighed for selv at træffe et reelt valg mellem de mange produkter!
Skal vi gætte på et svar, så må det formodentligt gå ud på, at undersøgelsen er for pinlig for nogle af de berørte firmaer. F.eks. bliver følgende udtalelse om Ginsana G 115, fremsat af den svenske professor Peter Eneroth, svær at forklare: ''G 115-ekstraktet er gennemanalyseret, så der garanteres både forskerne og forbrugeren et højtkoncentreret indhold af de aktive Ginsenosider'' (Vita Medica, jan. 1989).

Er der tale om købt marketing?
Man stiller sig selv det spørgsmål, om der skulle foregå en hel del aftalespil mellem firmaer, annoncører og undersøgelsens ophavsmand - der i dette tilfælde er bladet Helse - for det kan vel ikke være således, at man ikke har fået de resultater frem, som man helst havde set? Det tyske Stiftung Warentest offentliggjorde ellers med glæde en lignende undersøgelse i 1985.
Det er for os højst besynderligt, at sundhedsbladet Helse ikke tidligere har bragt ovennævnte vigtige oplysninger videre til forbrugerne. Vi føler i en sådan situation, at forbrugerne er blevet sorteper.

Patientsammenslutningen Danmark 
Valdemar Lippert, 1. Landsleder 

Undersøgelsen blev bragt i FORBRUGER-MAGASINET, nr. 1, marts 1989, 4. årg. Vi bringer resultaterne her:

Eliksirer: 
Fremstiller/importør/agent: ECAVIT
Præparat: Sam Yong Ton
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: 1.980 mg
Ginsenosider pr. ml.: 0,1 0 mg

Fremstiller/importør/agent: BIOFORCE AG
Præparat: Ginsavena
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: -
Ginsenosider pr. ml.: 0,21 mg

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ginseng G 1.000
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: 1.000 mg
Ginsenosider pr. ml.: 0,74 mg 

Fremstiller/importør/agent: ANJO
Præparat: Ginsana G 115
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: 700 mg
Ginsenosider pr. ml.: 0,24 mg

Fremstiller/importør/agent: BRØSTE
Præparat: Korean Ginseng Tonic
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: fra 1.800 til 2.700 mg
Ginsenosider pr. ml.: 0, 17 mg

Fremstiller/importør/agent: PN PHARMA NATUR ApS
Præparat: Tai Ginseng
Ginseng-ekstrakt pr. dagsdosis: 400 5-1.200 mg
Ginsenosider pr. ml.: 0,25 mg


Tabletter & kapsler 
Fremstiller/importør/agent: SPORTS PHARMA ApS
Præparat: Koreansk Rød Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 300 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 4,48 mg

Fremstiller/importør/agent: DANSK DROGE A/S
Præparat: Panax 600 Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 600 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 5,25 mg

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ginseng G 1.000
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 1.000 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 8,27 mg 

Fremstiller/importør/agent: HEIGAR & CO
Præparat: Prosan Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 625 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 2,01 mg

Fremstiller/importør/agent: PHARMATON SA
Præparat: Gericomplex
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 200 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,56 mg

Fremstiller/importør/agent: ECAVIT
Præparat: Korean Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 500 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 4,38 mg

Fremstiller/importør/agent: BRØSTE
Præparat: Korean Ginseng Capsule
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 250 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,85 mg

Fremstiller/importør/agent: DANSK DROGE
Præparat: Gerimax
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 250 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 1,08 mg

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ægte Rød Panax Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 600 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 38,0 mg 

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ægte Rød Panax Ginseng
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 400 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 25,3 mg 

Fremstiller/importør/agent: HEIGAR & CO
Præparat: Vital 3
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 330 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,53 mg

Fremstiller/importør/agent: Carls-Bergh Biokemisk och Farmaceutisk Fabrik, Göteborg
Præparat: Gerogin
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 34 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,25 mg

Fremstiller/importør/agent: MEZINA
Præparat: Ginseng drageer
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 200 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 2,28 mg

Fremstiller/importør/agent: MEZINA
Præparat: Pangin
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 1.000 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 4,96 mg

Fremstiller/importør/agent: ANJO
Præparat: Ginsana G 115
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 500 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 2,01 mg

Fremstiller/importør/agent: BERTELSEN & CO
Præparat: Vital Complex
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 200 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,68 mg

Fremstiller/importør/agent: NOPALCO A/S, HEIGAR & CO A/S
Præparat: Almiral
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 25 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,27 mg

Fremstiller/importør/agent: MUNKGAARD PEDERSEN
Præparat: Geriatric Formula
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 300 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0,59 mg

Fremstiller/importør/agent: MUNKGAARD PEDERSEN
Præparat: Super Form
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 300 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0, 10 mg

Fremstiller/importør/agent: CAY HÖLMER
Præparat: Reform Ginseng Kapsler
Ginsengrod pr. tabl./kapsl.: 25 mg
Ginsenosider pr. tabl/kapsl.: 0, 10 mg

Kilde: Dansk Miljøanalyse, 1987 & 1989. 

 

 

Ginseng-undersøgelsen 1991

 

Undersøgelsen fra 1987 blev søgt hemmeligholdt. I en analyse af 23 Ginseng-produkter, offentliggjort i Danmarks Apotekerforenings blad Farmaci, d. 8. januar 1991, blev der også fundet betydelige forskelle i mængden af ginsenosider. Undersøgelsen blev foretaget af cand. pharm. Steffen Bager og docent, dr.pharm. Steen Honoré Hansen.

Kun i to præparater kunne ét henholdsvis to ginsenosider ikke identificeres (Almineral og Ginsana G 115 Tonic), uden at der herudfra dog er belæg for at antage, at der er brugt andre ginseng-arter end de deklarerede. Kvaliteten har blot været dårlig, eller (Ginsana Tonic) stabiliteten af ginsenosiderne har været ringere, end man ud fra holdbarhedsangivelsen skulle antage (PS.: Et eksempel på at der en undskyldning for alt, hvad der kan ødelægge salgsinteresser).
.

Produkter med ginseng indeholder altså vidt forskellige mængder af de aktive substanser ginsenosider i ginseng-roden. Prisen kan ikke alene tages som udtryk for kvaliteten af produktet, og de store forskelle i indholdet af aktiv-stoffer fremgår ikke af varedeklarationerne. Ginseng har i 4.000 år været brugt i Østen som styrkende, potensfremmende, [statscensureret], vitaliserende og forebyggende middel mod [statscensureret].

Vi bringer nedenfor resultaterne af Farmaci-undersøgelsen: 

Rene Ginseng-præparater: 
Fremstiller/importør/agent: FERROSAN
Præparat: Ginozin (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: min. 5
Deklareret mængde rod i mg: -
Ginsenosidindhold: 5,0

Fremstiller/importør/agent: ANJO
Præparat: Ginsana G 115 (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 100
Deklareret mængde rod i mg: 500
Ginsenosidindhold: 2,2

Fremstiller/importør/agent: ANJO
Præparat: Ginsana G 115 (mixtur)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 140
Deklareret mængde rod i mg: 700
Ginsenosidindhold: 0,7

Fremstiller/importør/agent: Udgået
Præparat: Ginseng 1.000 (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 200
Deklareret mængde rod i mg: 1.000
Ginsenosidindhold: 13,6

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ginseng G 1.000 (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 200
Deklareret mængde rod i mg: 1.000
Ginsenosidindhold: 7,8

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ginseng G 1.000 (mixtur)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 200
Deklareret mængde rod i mg: 1.000
Ginsenosidindhold: 6,1

Fremstiller/importør/agent: MEZINA
Præparat: Ginsengdrageer (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 200
Ginsenosidindhold: 2,6

Fremstiller/importør/agent: ECAVIT/INTERPHARM
Præparat: KoreanGinseng (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 500
Ginsenosidindhold: 4,8

Fremstiller/importør/agent: DANSK DROGE
Præparat: Panax 600 Ginseng (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 200
Deklareret mængde rod i mg: 600
Ginsenosidindhold: 6,8

Fremstiller/importør/agent: HEIGAR  CO 
Præparat: Prozan Ginseng (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: -
Ginsenosidindhold: 4,6

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Ægte Rød Panax Ginseng (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 600
Ginsenosidindhold: 20,3

Fremstiller/importør/agent: ?
Præparat: Panax Ginseng Extr. (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 700
Ginsenosidindhold: 18,2

Ginseng-præparater med vitaminer og mineraler.-
Fremstiller/importør/agent: MEZINA
Præparat: Pangin (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 1.000
Ginsenosidindhold: 5,0

Fremstiller/importør/agent: AMYRAL
Præparat: Almineral Super (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 22
Deklareret mængde rod i mg: 67
Ginsenosidindhold: 0,3

Fremstiller/importør/agent: PHARMATON/CEDERROTH
Præparat: Gericomplex (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 40
Deklareret mængde rod i mg: 200
Ginsenosidindhold: 2,7

Fremstiller/importør/agent: DANSK DROGE
Præparat: Gerimax (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 85
Deklareret mængde rod i mg: 200
Ginsenosidindhold: 1,9

Fremstiller/importør/agent: FERRONSAN
Præparat: Ginozin m. min.(tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: min. 2
Deklareret mængde rod i mg: -
Ginsenosidindhold: 1,3

Fremstiller/importør/agent: TOLICO
Præparat: Super Stærk Vital Ginseng (tabl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 100
Deklareret mængde rod i mg: 500
Ginsenosidindhold: 2,7

Ginsengplus andre droger: 
Fremstiller/importør/agent: BERTELSEN  CO 
Præparat: Vital Complex (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: -
Ginsenosidindhold: 0,7

Fremstiller/importør/agent: HEIGAR  CO
Præparat: Vinal 3 (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 110
Deklareret mængde rod i mg: 330
Ginsenosidindhold: 2,0

Fremstiller/importør/agent: WOLLE
Præparat: Wolle Natur 1915 (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 50
Deklareret mængde rod i mg: 200
Ginsenosidindhold: 1,8

Fremstiller/importør/agent: TOLICO
Præparat: SuperVital (kapsl.)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: 40
Deklareret mængde rod i mg: 200
Ginsenosidindhold: 2,8

Fremstiller/importør/agent: NATUR-DROGERIET A/S
Præparat: Vindstyrke12 (mixtur)
Deklareret mængde ekstrakt i mg: -
Deklareret mængde rod i mg: 500
Ginsenosidindhold: 4,0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Indkøbskurv
flere
 
0 vare
 
     
  Nyheder
flere
 
Vandrestrømper med merino uld
Vandrestrømper med merino uld
DKK 119,00 
Chiafrø økologisk
Chiafrø økologisk
DKK 29,75 
Lotusblomst White natural XL
Lotusblomst White natural XL
DKK 149,00 
 
     
  Tilbud
flere
 
Snegl salt lampe ca. 15 cm
Snegl salt lampe ca. 15 cm
DKK 329,00 
DKK 169,00 
 
 
     
  Bestsellers  
 
01.OmniQ10 30 mg
02.Amazing 400 mg
03.B-Super complex
04.C-vitamin 500 mg Solaray Vegan
05.Ginseng G 1000  2x300 ml 
06.Ginseng  G 1000 Panax  
07.OmniVital
08.Rød Ginseng 400 mg 
09.All Energy Energitilskud med vitaminer & mineraler
10.Blomsterpollen Ø Rüdiger Feldt
 
     
  Facebook  
 
 
     
  Youtube Video  
 
01.Chili Klaus og Bubber