Varegrupper  
 
Category Bøger
Category Fast lav pris
Category Fødevarer
Category Fønix musik og film
Category Gavekort
Category Glutenfri
Category Homøpatiske lægemidler
Category Kosttilskud
Category Kosttilskudsolier
Category Køkken og rengøringsprodukter
Category Medicinsk udstyr
Category Mineraler
Category Multivitaminer
Category Naturlægemidler
Category Nonfood
Category Plejeartikler
  Category Læsø Saltcare
  Category Aniel
  Category Avivir-AloeVera
  Category Badeartikler & Badesalt
  Category Bioselect
  Category Body wash & Scrub
  Category Børster, kamme og tandbørster
  Category Deo roll on eller spray
  Category Dr. Hauschka
  Category Florame
  Category Fodpleje
  Category Henna hårfarve
  Category hudplejeolie
  Category Håndcreme
  Category Håndsæbe flydende
  Category Håndsæber faste
  Category Lavera
  Category Læbebalsam
  Category Melissa
  Category Mességué
  Category Neglelak
  Category Primavera
  Category Rømer
  Category Shampoo
  Category Solcreme
  Category Specialcremer og olier
  Category Tandpasta & mundskyl
  Category Tints of Nature
  Category Udrensning
  Category Urtegaarden
  Category Vat
  Category Weleda
Category Røgelse
Category Saltkrystal lamper
Category Sten og krystaller
Category Stærke Vitaminer & Mineraler
Category Te & Urter
Category Tilbud
Category Vegansk
Category Vin & Cava
Category Vitaminer
Category Økologisk og glutenfri pandekage
Category Fair Trade
Category For børn
Category For Kvinder
Category For Mænd
Category Baby- og Børnetøj
Category Børnetøj drenge Økologisk
Category Børnetøj piger Økologisk
Category Demeter (Biodynamisk dyrket)
Category Dyremad & tilskud
 
     
  Producenter  
 
 
     
       
 
 
 
Hennapulver rød
Hennapulver rød
Enhed.: 1 kg.
Varenr.: H12991
Producent.:
Pris DKK 169,95 
 
 

Henna-hårfarve-serien - 100% naturlig til flot hår! 

Vi sælger kun naturlig henna med naturligt indhold af lawsonia. Henna har været brugt til hårfarvning i årtusinder, vi har selv solgt det i over 30 år og har ikke hørt om, at folk har skadet deres sundhed med det.


I 2001 offentliggjorde EU''s videnskabelige komité en undersøgelse af lawsonia. Der blev undersøgt det rent kemiske stof lawsonia, farvestoffet i planten henna, der typisk indeholder ca. 1% lawsonia i de tørrede blade. Planten henna blev ikke undersøgt. Der blev brugt et hårfarvemiddel tilsat 1,5% kemisk lawsonia, som blev testet på forsøgsdyr (mus, rotter, kaniner, marsvin), celler in vitro (i reagensglas) og bakteriestammer.

Lawsonia var giftigt (skader på nyrer, formave, bloddannelse), når det indtoges i doser på 7-20 mg pr. kg kropsvægt pr. dag. Forudsat at man kan overføre dette resultat til mennesker (voksen person på 70 kg), vil det betyde, at indtagelse af 5-14 kg tørret hennaplante pr. dag har toksiske virkninger. Men ingen spiser jo henna!

Desværre har denne undersøgelse skræmt en del forbrugere, men som man kan se, siges der intet i undersøgelsen om henna, når hele planten bruges udvortes til hårfarvning. Derfor kan man roligt farve sit hår med naturlig henna - det er det mest sikre og ufarlige hårfarvemiddel, der findes!Farver der forynger dit hår!
Naturkosmetik omfatter i dag mange sikre og stadig mere effektive kosmetikprodukter, der er nemme at bruge -f .eks. denne nye serie til farvning og vitalisering af hår.


Det lader sig ikke nægte: et mat, træt og glansløst hår gør ikke noget spændende indtryk og lægger flere år til en kvindes udseende, og også et ungt og velplejet ansigt kommer let til at miste meget af sin friskhed, hvis håret er blevet kedeligt.


En ny farve på håret er virkelig noget, som lyser op og ændrer hele den personlige fremtoning. Kemisk farvning giver mange muligheder at vælge imellem, men ulempen er, at kemiske farvemidler indeholder substanser, der ødelægger hårets fibre.


Dette kan man undgå ved at anvende naturlige farvestoffer, der ikke bare giver håret mere varme og glansfulde farvetoner, men også vitaliserer og beskytter det.


Festligheder i østen suppleres ofte med henna-dekorationer på hænder og fødder og i ansigtet.Henna - kundeerfaring og gode råd

Kære Natur-Drogeriet,


Først en tak for jeres fantastiske røde Henna hårfarve Lawsonia inermis....


Jeg arbejder på 13. år som uddannet frisør/stylist og har nu gennem ca. 6 måneder brugt jeres røde Henna hårfarve pulver. Og på baggrund af mine mange års erfaring med hårfarver må jeg sige, at netop jeres røde Henna hårfarve er fantastisk!


Kemiske produkter ødelægger og skader håret, mere end de gavner. De går ind og åbner hvert eneste hårstrå, og efter gentagne kemiske hårfarvninger udtørrer både hår og hovedbund. De sværeste kemiske farver at arbejde med er netop de røde, da de på langt sigt falmer håret. Netop fordi hårstrået står åbent, og farven glider af. Hvorimod jeres fantastiske Henna hårfarve lægger sig som en hinde omkring håret, og man får samtidig både pellet hårbunden for døde hudceller og lagt hvert hårstrå ned - selv ens egne naturlige krøller bliver blankere!


Jeg har en del piger, som jeg farver, og jeg har udviklet nye farvetoner ved at sætte rød Henna hårfarve sammen med forskellige andre naturlige produkter:


Eksempel 1: Dyb blodrød
1 del meget stærk varm kaffe, 2 dele varmt vand og 2 dele rød Henna hårfarve, hertil 1 æggeblomme for at gøre produktet mere cremet og lettere at arbejde med. Sidder 30 minutter.


Eksempel 2: Guld/orange - min favorit
1 æggeblomme, 2 dele varmt vand, 1 del frisk presset citron (syren i citron gør farven mere holdbar, flottere og blankere) og selvfølgelig 2 dele rød Henna hårfarve. Sidder 40 minutter - uha for en dejlig farve, som holder længe!


Eksempel 3: Dybrød
1 del rødvin (der jo også indeholder syre, så derfor ingen citron), 1 del stærk kaffe, 1 del vand, 2 dele rød Henna hårfarve og selvfølgelig 1 æggeblomme. Lad den virke i ca. 1½ time 13 også kanonflot!


Jeg videregiver mine gode erfaringer med jeres rød Henna hårfarve.


Med venlig hilsen

MSP
8270 HøjbjergArtikel i bladet Helse nr.5 2009, bidrager til en urimelig mistænkeliggørelse ved brug af henna, fordi nogle tilsætter det syntetiske allergifremkaldende stof para - phenylenediamin til henna tatoveringer.


P.S.: Natur-Drogeriet, har og sælger ikke para - phenylenediamin i vores produkter.


Natur-Drogeriet A/S har aldrig, solgt henna produkter med indhold eller behandlet noget fra de omkring 300 kemikalier og kemiske stoffer der var godkendt af myndighederne.


EU skal se på indholdet i hårfarver

Forbrugerrådet opfordrer nu EU til at udforme en positivliste over de kemikalier og stoffer, som må bruges i farver og afblegsmidler til hår. Det sker, efter at 76 personer har henvendt sig til Forbrugerrådet på grund af komplikationer i forbindelse med brug af hårprodukterne. Forbrugerne har haft allergiske reaktioner i form af hævelser i hovedet og udslæt på overkroppen og armene samt tab af hår efter at have brugt hår-produkterne.


I Brevet til EUs virksomhedskommissær, Finnen Erkki Liikanen, skriver forbrugerrådets formand, Kirsten Nielsen, at hårfarvefabrikanterne bruger op mod 300 forskellige kemikalier og stoffer i produkterne. Otte ud af disse stoffer er reguleret af kosmetik-direktivet. Forbrugerrådets blad >>Tænk + Test<< bragte onsdag eksempler på skader efter brug af hår-produkterne.


2001 - /ritzau/


Vores hennaprodukter er kemikaliefri - og henna har været velkendt uskadeligt i 1000 år.

 
  Indkøbskurv
flere
 
0 vare
 
     
  Nyheder
flere
 

Feng Shui Kugle krystal klar 3 cm - 2 sortering- Kvalitet B
DKK 29,00 
Aleppo sæbe med 12% laurbærolie
Aleppo sæbe med 12% laurbærolie
DKK 42,00 
Uldstrømper med silke grå og antracit
Uldstrømper med silke grå og antracit
DKK 109,00 
 
     
  Tilbud
flere
 
Crowley Tarot ABC Bog m.spiralryg Gurlodnoff & Rasmussen
Crowley Tarot ABC Bog m.spiralryg Gurlodnoff & Rasmussen
DKK 349,00 
DKK 249,00 
 
 
     
  Bestsellers  
 
01.Henna cremefarve kobber
02.Henna cremefarve kobber blond
03.Henna pulver kobber
04.Hennapulver rød
05.Henna cremefarve mahogni
06.Henna pulver brun
07.Henna pulver kastanie
08.Henna pulver sort
09.Henna pulver mahogni
10.Hennapulver rød
 
     
  Facebook  
 
 
     
  Youtube Video  
 
01.Chili Klaus og Bubber